Енджи и съпругът й Рабих ел Зейн преодоляват много препятствия преди

...
Енджи и съпругът й Рабих ел Зейн преодоляват много препятствия преди
Коментари Харесай

Голяма драма и огромни перипетии белязали живота на Енджи Касабие!

Енджи и брачният партньор й Рабих ел Зейн преодоляват доста трудности преди да доближат хармоничните връзки, на които се радват през днешния ден, написа " Уикенд ".  Трудностите почнали още при запознанството им, защото и двамата били пред разлъка с тогавашните си половинки . След като връзките с някогашните им към този момент били зад тила им и към този момент можели да се отдадат на любовта си, почнали да се появяват хора, които да се стремят да ги разделят.

След дълготрайно разминаване двамата се срещнали на вечеря в Ливан. Енджи отишла по гледище на своя другарка, само че изобщо не й било до забавление. Точно тогава диетоложката била във влошени връзки с тогавашната си половинка. Малко преди да се срещне с бъдещия си брачен партньор, се скарала по телефона с гаджето си, защото той негодувал против излизането й без него.

Настоявал тя да се прибере у дома. И Енджи го направила. Излязла от ресторанта и до момента в който чакала да докарат колата й, пред нея се появил Рабих. Той таман дошъл по покана на приятелката й и останалите от компанията. Енджи обаче нямала визия, че са на път да се разминат още веднъж. Спогледали се пред ресторанта и когато докарали колата й, диетоложката се прибрала. Писала на гаджето си, че към този момент си е у дома.

Тогава тя била доста ядосана на гаджето си, само че нямала опция да се отдаде на гнева си, защото приятелката й я помолила да се върне в ресторанта, защото била сама с няколко непознати мъже. За да не я разочарова, Енджи изпълнила молбата й. Щом влезнала в заведението, с учудване забелязала, че мъжът, който привлякъл по-рано погледа й, към този момент бил част от компанията.

" Послене не се видяхме четири-пет месеца. Той ме прибави като другарка в обществените мрежи, само че нищо… Тогава той таман се разделяше с тогавашната си приятелка”, показа Енджи.

След няколко месеца, през декември, ориста още веднъж ги срещнала на светско събитие в Ливан. Този път си поприказвали дълго и усетили, че сред тях май ще се случи нещо.

Оттогава почнали да прекарват повече време дружно, само че като другари. Едва през февруари обаче връзките им прераснали в любовна връзка.

Случило се на 14 февруари, Деня на влюбените, когато двамата има ли общ ангажимент в Египет. Вече от дълго време били необвързани и се били съсредоточили върху кариерите си. „ В Египет той ми призна любовта си”, показа Енджи. Красавицата добави, че по-късно връзките им се развили стремително.

3 месеца по-късно - през май, с Рабих към този момент били сгодени . Моделът й предложил брак в кафене в Ливан, малко преди да замине за Турция, където му предстояли фотоси на филм. Както е известно, с изключение на манекен, брачният партньор на Енджи е артист и тв водещ и е звезда в арабския свят. Тогава в кафенето й споделил, че не желае да отпътува преди да са се сгодили и диетоложката приела.

На 25 септември предходната година се състоя обилната им женитба в Кайро , която смая с искра и разкош. До преди да се венчаят обаче мнозина от обкръжението на влюбените пробвали да помрачат щастието им и да ги разделят. „ Много хора се опитваха да попречат връзката ни да продължава, може би тъй като и двамата сме известни в Ливан, това малко или доста пречи… Всъщност не знам защо… Дори най-хубавият другар на мъжа ми опита да ни раздели”, споделя Енджи. Въпросният приятел все говорел на Рабих, че избързва със сватбата и би трябвало да премисли добре.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР